CULTURA - Cloenda del 1er Festival d'Arts a la Catedral del Bosc amb una actuació de luxe

Dilluns, 15 d'agost de 2022 a les 00:00

Va acabar ahir diumenge amb un concert de piano i flauta travessera del més alt nivell

Després d'una arrencada amb molt bona acollida de públic el passat diumenge 07 d'agost, ahir a la tarda va concloure la que ha estat la primera edició d'una nova proposta cultural a Sant Jaume de Frontanyà: el Festival de les Arts a la Catedral del Bosc.

Els protagonistes de la vetllada van ser el duet de piano i flauta travessera format per Josep Garcia i Patrícia de No, respectivament, que sota el títol "El gran virtuosisme" van deleitar els assistents amb peces de Bach, Mozart o dels principals virtuosos de l'escola francesa. La seva actuació va ser molt aplaudida per una església de Sant Jaume plena de gom a gom, que no va dubtar a posar-se dempeus en reconeixement per la brillant actuació i pel fet que tant Garcia com De No són músics de primer nivell als qui no és estrany veure actuar al Liceu o al Palau de la Música.

Com van destacar l'alcalde del municipi, Manel Anselmo, i els co-organitzadors, l'entitat Civitas Cultura, amb aquest nou festival estiuenc es vol posar en valor el monestir de Sant Jaume de Frontanyà com una de les joies patrimonials més preuades - i fins ara desconegudes- no únicament del romànic del Berguedà, sinó del romànic català.

Darrera actualització: 15.08.2022 | 15:01