contactar   |   ES  |   EN  |   FR  |   DE  |    Mida del text     |    Sense estils    |     Versió mòbils  |   

Ajuntament
de Sant Jaume
de Frontanyà
 Data i hora oficials: 14:12 | 03/06/2020
Concert Lídia Pujol ITER LUMINIS

Gaudeix d'una nit especial amb bona música, un lloc privilegiat i un post concert especial.

La preciosa església de Sant Jaume de Frontanyà em va enamorar des del primer moment. En sortir de Cal Marxandó després d'un dinar que no oblidaré, amb alguns dels membres de El Cor de Vallferosa varem provar una peça gregoriana per posar-nos en relació amb la sonoritat de l’espai, i vam caure de genolls.

El pròxim dia 9 d’agost a les 20 hores us volem convidar a compartir bellesa, patrimoni, història, emoció, aromes i textures de la terra, conversant al voltant dels formatges de la Bauma, les melmelades de l'Aranyonet, la cervesa Casa Dalmases, l'oli Pecattum7... productes fets amb el cor a les mans que us convidaran a satisfer el cos en comunitat i orientar les nostres vides a l’infinit amb una observació astronòmica del cel profund de la mà de Polar-trek, tan profund com la imperiosa necessitat de recordar-nos que l’Amor mou muntanyes i que el desig d’un món millor per tots és possible, aquí, en la tendresa d’un gest, d’una mirada que tot ho inclou i res no exclou.

 

ITER LUMINIS

El camí històric i musical “Iter Luminis” és un itinerari per monestirs de Catalunya que pretén unir història i música amb el patrimoni i la gent del territori per renovar una tradició compromesa amb el propi desig i en relació amb la comunitat.

Amb la voluntat de viure l’art, la cultura, l’espiritualitat i l’emoció com a eines fonamentals en la construcció de la nova sensibilitat social, avui continuem aquesta trobada a l’església de Sant Jaume de Frontanyà.

Totes les persones i empreses que comparteixen la co-creació d’aquest projecte ho fan amb la intenció de donar a conèixer el compromís actiu amb uns valors, i representar-los artísticament amb l’anhel de compartir-los amb el públic i el desig d’un món més just i solidari per tots.

La possibilitat sonora que viurem avui va ser creada fa segles per experienciar la trobada amb el misteri en espais arquitectònics de tel·lúrica singularitat, i és aquesta vivència de trobada i comunicació el camí que volem recórrer amb vosaltres: un historiador ens parlarà de qui som a través d’on som, i d’un futur que depèn de l’actuació d’ara; la música farà vibrar la vida en relació amb la ressonància de la pedra per vincular-nos poèticament i, en acabar, junts compartirem la conversa que somio emocionada i sincera al voltant d’allò viscut en relació amb el patrimoni, uns valors i unes accions reflectides en la qualitat dels productes de la terra que ens acull.

¿Vols venir?

Actualització d'aquest contingut: 12:18:37 01-08-2014ITER LUMINIS
Sant Jaume de Frontanyà
Ajuntament de Sant Jaume de Frontanya | 08607 Sant Jaume de Frontanyà
Tel. Tel 938 239 194 |  contactar
Amb col·laboració de: